Bowlingový turnaj pre ZŠ 24.2., 23.3. a 27.4.2012

04.05.2012 18:14

 

5. ročník súťaže družstiev žiakov a žiačok ZŠ

 

    V piatok 24. februára sme sa v rámci záujmového útvaru Bowling zúčastnili prvej časti bowlingového turnaja pre žiakov základných škôl, ktoré organizovalo ABC Centrum voľného času v Prešove.

    CVČ bl. Jána Pavla II. reprezentovali 2 družstvá – dievčenské aj chlapčenské, každé malo štyroch členov. V Bowlingu pri trati (Sídl. III.) sa odohrali prvé dve zo šistich súťažných kôl. Ďalšie kolá a vyhodnotenie celej súťaže prebehlo 23. marca a 27. apríla na tom istom mieste. Táto prvá časť nás motivovala stále viac a viac trénovať a vyhrať tak pre naše centrum, čo najviac cien. Priebežné výsledky, ktoré nám posielal organizátor súťaže, nás veľmi  tešili :).

    CVČ bl. Jána Pavla II. reprezentovali 2 družstvá – dievčenské aj chlapčenské v takmer tom istom zložení. V Bowlingu pri trati (Sídl. III.) odohrali 1., 2. a 3. súťažné kolo. Napokon sme medzi dievčatami vyhrali nielen prvé miesto, ale získali sme aj Titul najlepšej bowlerky, ktorou sa stala Klaudia Kovalčíková. Za centrum sa na dráhu postavili dievčatá v zložení:

Nikola Pekárová (za 6. ročník)

Alexandra Pribulová (za 7. ročník)

Klaudia Kovalčíková (za 8. ročník)

Dominika Hrabčáková (za 9. ročník)

    Chlapci vybojovali v konkurencii družstiev jednoznačné prvé miesto. Tí sa presadili v tomto zložení:  

Jozef Frič (za 6. ročník)

Branislav Kutaš (za 7. ročník)

Jakub Hvizdoš (za 8. ročník)

Tomáš Goboňa a Martin Koroš (za 9. ročník)

 

Okrem prvého miesta Jakub Hvizdoš získal aj Titul najlepšieho bowlera.

    Konečné výsledky, ktoré nám poslal organizátor sú súčasťou správy. Všetky družstvá boli odmenené diplomom. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník bowlingového turnaja. Napriek všetkým výhram, ktoré sme získali a ktoré sa dali vyhrať, stále máme čo vylepšovať, resp. udržiavať sa vo forme.

J. Mazáková

výsledky organizátora

diplom - chlapci                        diplom - dievčatá