Bowlingový turnaj pre ZŠ 4. a 18.2.2011

23.02.2011 12:16

4. ročník súťaže družstiev žiakov a žiačok ZŠ

 

    V piatok 4. februára sme sa v rámci bowlingového záujmového útvaru zúčastnili na prvej časti bowlingového turnaja pre žiakov základných škôl, ktoré organizovalo ABC Centrum voľného času v Prešove.

    CVČ Jána Pavla II. reprezentovali 2 družstvá – dievčenské aj chlapčenské; každé malo štyroch členov. V Bowlingu pri trati (Sídl. III.) sa odohrali prvé dve zo štyroch súťažných kôl. Druhé dve kolá a vyhodnotenie celej súťaže by malo prebehnúť 18. februára na tom istom mieste. Táto prvá časť nás motivuje viac trénovať a „vybowlovať“ tak pre naše centrum čo najpriaznivejšie výsledky. Priebežné výsledky, ktoré nám poslal organizátor sú súčasťou správy – veľmi nás potešili :).

    V piatok, 18. februára sme sa v rámci záujmového útvaru zúčastnili na druhej časti bowlingového turnaja pre žiakov základných škôl, ktoré organizovalo ABC Centrum voľného času v Prešove.

    CVČ Jána Pavla II. reprezentovali 2 družstvá – dievčenské aj chlapčenské v tom istom zložení ako pred dvoma týždňami. V Bowlingu pri trati (Sídl. III.) odohrali 3. a 4. súťažné kolo. Napokon sme medzi dievčatami obsadili pekné druhé miesto. Za centrum sa na dráhu postavili dievčatá v zložení:

Nikola Stankovičová (za 6. ročník)

Natália Geralská (za 7. ročník)

Klaudia Kovalčíková (za 8. ročník)

Zuzana Geralská (za 9. ročník)

    Chlapci vybojovali v silnej konkurencii družstiev zaslúžené tretie miesto. Tí sa presadili v tomto zložení:  

Branislav Kutaš (za 6. ročník)

Jakub Hvizdoš (za 7. ročník)

Tomáš Goboňa (za 8. ročník)

Peter Dzugas (za 9. ročník)

    Konečné výsledky, ktoré nám poslal organizátor sú súčasťou správy. Všetky družstvá boli odmenené diplomom. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník bowlingového turnaja; stále máme čo vylepšovať, resp. udržiavať sa vo forme.

D. Gardošová